ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند

روسیه از تسلط کامل بر ماریوپل خبر داد

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد پس از حدود ۳ ماه از آغاز جنگ در اوکراین، نیرو‌های این کشور به طور کامل بر شهر ماریوپل مسلط شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 21
کد خبر: ۱۳۴۵۱۹

به گزارش راهبردمعاصر، وزارت دفاع روسیه بامداد شنبه، تسلط کامل نیرو‌های این کشور بر شهر ماریوپل، پس از حدود ۳ ماه از آغاز جنگ در اوکراین را اعلام کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، در بیانیه این وزارتخانه آمده است که با تسلیم شدن آخرین نیروی اوکراینی باقیمانده در کارخانه فولاد آزوفستال و تسلط نیرو‌های روسی بر آن، ماریوپل به‌طور کامل تحت کنترل روسیه درآمد.

این بیانیه همچنین می‌افزاید که «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه طی نامه‌ای رسمی، خبر تصرف کارخانه آزوفستال و سقوط شهر ماریوپل را به اطلاع «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور این کشور رسانده است.

«ایگور کناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه، با بیان اینکه ۵۳۱ شبه‌نظامی ملی‌گرای اوکراینی در کارخانه فولاد آزوفستال شامگاه جمعه سلاح‌های خود را زمین گذاشته و تسلیم شدند، گفت بدین شکل محاصره این منطقه بزرگ صنعتی به پایان رسیده و نیرو‌های روسی کنترل کامل آن از جمله تأسیسات زیرزمینی را به دست گرفتند.

خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از کناشنکوف نوشت: «آخرین گروه از جنگجویان گردان آزوف روز جمعه تسلیم شدند. در مجموع، ۲۴۳۹ جنگجوی آزوف و سرباز اوکراینی که در کارخانه آزوفستال مخفی شده بودند از تاریخ شانزدهم می‌به نیرو‌های روسیه تسلیم شده‌اند».

پیش از این، بخش اطلاعات ارتش انگلیس ارزیابی کرده بود که روسیه بعد از به دست گرفتن کنترل ماریوپل، بدون آمادگی کافی شروع به توزیع نیرو‌های خود در مناطق عملیاتی کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار